Àrtic. Betevé. Terrasses per respirar i despedir el 2020

Desembre de 2020. A la fi s’acaba aquest ‘annus horribilis’ a nivell mundial. Enguany, els bars i restaurants barcelonins no faran ‘l’agost’ per Nadal. Això és una obvietat. Però malgrat les restriccions i canvis de normativa n’hi ha que s’adapten a tot.

Després de l’impúls del servei de menjar per emportar i/o a domicili —nova activitat en molts establiments— l’espoleta que va permetre reprendre l’activitat de la restauració, les terrasses, continuen sent una joia en brut pel sector.

Taules i cadires a peu de carrer, eixides ajardinades dins de restaurants, terrats o #rooftop d’hotels. Espais oberts i coberts a l’aire lliure on fer un mos, una copa, un refresc o un àpat sencer a #Barcelona ciutat.

Despedir l’any a betevé des del sofà més ‘chic’ de la televisió amb els amics Josep Sucarrats, Anna Pérez Pagés i tot l’equip Àrtic que no es veu.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *