‘Gastrocat Online’, nou recolzament al sector de la restauració

L’ Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha posat en marxa una nova iniciativa per donar suport al sector de la restauració en aquests moments tant difícils. Es tracta de ‘Gastrocat Online‘, una compilació de serveis per emportar, serveis a domicili i xefs a casa que ofereixen els establiments d’arreu de Catalunya. 

Si ets restaurador/a i no ho coneixies encara t’hi pots inscriure. I si sovintejaves taules del país pots animar-te a continuar gaudint dels teus plats preferits o descobrir-ne d’altres a casa. Hi ha més de 250 restaurants inscrits, per tant, més de 250 propostes per cercar i triar. La plataforma està oberta a tothom, gratuïtament, a l’espai web de l’entitat: www.acgn.cat.

‘Gastrocat Online’ és la segona iniciativa que ha posat en marxa l’ ACGN en temps de covid. La primera va ser la creació de la ‘Guia Gastronòmica del Desconfinament’, al mes de maig, divulgant l’oferta disponible arreu de Catalunya.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *