Obre ‘Ametller Origen Mercat d’Autors’, un espai gastronòmic pioner a Catalunya

La iniciativa, inaugurada avui a Barcelona, reuneix per primera vegada sota el mateix sostre les creacions de diferents professionals de la cuina dolça i salada de renom, amb l’objectiu de fusionar-les amb els millors productes de la terra i fer-les més accessibles a tothom. Cinc estils i cinc origens molt diferents, però que comparteixen la sensibilitat pel producte fresc i la filosofia d’entendre la dieta diària com una extensió d’allò que som i pensem.

Així, ‘Ametller Origen Mercat d’Autors‘ ofereix al consumidor la possibilitat de tastar la versió del pollastre a l’ast així com diferents propostes de croquetes del xef Nandu Jubany; diverses opcions de nigiri, sashimi o sushi del xef Hideki Matsuhisa; plats de la cuina xinesa tradicional actualitzada del xef Josep Maria Kao; una àmplia selecció de pizzes i pastes dels Germans Max i Lollo Colombo o de les peces de ‘rebosteria mediterrània’ dels pastissers Christian Escribà i Patricia Schmidt.

El gastromercat barceloní compta també amb els segells del forner Jordi Morera, propietari de l’obrador L’Espiga d’Or de Vilanova i la Geltrú, qui ha instal·lat un molí de pedra únic a la ciutat dins dins la botiga; dels postrers Jordi Roca i Ale Rivas, creadors dels gelats Rocambolesc; dels emprenedors Diego Rojas i Mariano Najles, cofundadors de la marca d’empanadas argentines Las Muns; i de la Família Sampera, especialitzada en peix fresc de l’arc mediterrani des de 1965, i l’única de la ciutat que renova a diari la totalitat del producte.

“Tenint en compte l’excepcionalitat de la situació actual, volem posar en valor aquesta gastronomia i, a la vegada, fer-la més propera al consumidor, tot facilitant-li un punt d’accés directe que permeti veure tant el procés d’elaboració a les cuines com el producte final, amb totes les garanties de seguretat”, manifestava Josep Ametller, director general i cofundador d’Ametller Origen, durant la presentació oficial de l’espai.

En aquest sentit, tots els autors presents al Mercat han elaborat una carta exclusiva per al grup d’alimentació, amb una selecció dels seus productes i receptes, perquè els clients puguin descobrir la seva essència i gaudir de la seva cuina més genuïna en formats pensats per endur.

Els plats d’autor es poden comprar des dels canals habituals, que s’adapten plenament a les necessitats d’aquests moments, ja sigui el punt de venda físic o l’ecommerce, sent possible la recollida a la botiga o l’entrega a domicili (depenent de la zona). De fet, el centre és el punt neuràlgic de l’ecommerce i el delivery del grup d’alimentació a la ciutat, processos que es coordinen des d’una gran dark store de 400 m2 ubicada a la planta superior, que també permet la preparació de comandes same hour delivery (lliurament en una hora) i same day delivery (lliurament el mateix dia).

Situat al carrer Numància, 57 (cantonada amb Berlín) de la capital catalana, el nou espai completa l’última fase d’ampliació del centre més gran d’Ametller Origen, que va obrir les seves portes a finals de l’any passat, amb més de 2.200 m².

Ametller Origen Mercat d’Autors


Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *