Àrtic. Betevé. Bars à vins, wine bars o locals barcelonins on beure bé

No us descobreixo res si us dic que avui dia és bastant fàcil trobar a Barcelona un local on prendre una copa o dues de vi de qualitat acompanyada d’un mos a l’altura. N’hi ha a gairebé tots els barris i per a tots els gustos.

La tendència neix, d’una banda, de l’evolució de les bodegues de tota la vida, dels bars de barri, on podies fer un beure i comprar vi a doll, i que estan en procés d’extinció. I de l’altra, del boom dels vins naturals a Catalunya en general, i a la capital catalana, en particular, influenciats per la veïna França.

De tot això, més abastament, en parlem a la taula gastronòmica del programa Àrtic de betevé de febrer, amb recomanacions concretes incloses. Les trobareu també aquí. Brindem?

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *