Àrtic. Betevé. Coques de Sant Joan i aniversaris de restaurants

Els catalans menjarem enguany més d’1.654.000 coques artesanes de Sant Joan, un 1,5% més que l’any passat. O això assegura el  Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província. A hores d’ara ja deus tenir la teva i si no és així val més que t’afanyis o no en tastaràs, si no és que la compres a una gran superfície, és clar. Ets més de seguir les tradicions o has optat per innovar? El Josep Sucarrats i jo som de triar poc, ens agrada tastar-ho tot, vaja, que per això ens dediquem a les coses del beure i del menjar. Ahir ens vam avançar a la revetlla a l’Àrtic de Betevé. Vam parlar, especialment de la revetlla i de les coques del forner Daniel Jordà, però també d’establiments que estan d’aniversari i de terrasses d’hotel de Barcelona on fugir de la calor. Si és que se’n pot fugir, que em sembla a mi que no. Dolça festa!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *