Àrtic. BTV. Ostres, escudelles, canelons, neules i torrons

Una taula nadalenca com s’ha de guarnir? Què s’ha de servir? S’ha d’abastir de productes i plats més o menys tradicionals? A l’últim Àrtic de l’any cadascú va dir la seva, vam donar algun consell per ser un bon amfitrió en aquestes dates senyalades i l’adreça d’alguns establiments on proveir-se de bons fumats i bon marisc a Barcelona. Inevitablement vam parlar dels canelons del Carles Gaig, de les receptes festives de la revista CUINA i de l’ampli univers torronaire del mercat. A la tele només ens van ‘acompanyar’ les ostres de la nova tenda gurmet Fishhh to go de Luís de Buen i la sèrie limitada de torró amb caixes d’art il·lustrades per artistes del Montsec de l’empresa familiar Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer (La Noguera), premiada recentment amb el Great Taste Awards, considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen. Bones Festes i Feliç Any Nou!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *