‘Àrtic’. BTV. Capítol 12: La Bellvitja

Dijous 23 de juliol. Onzè i últim capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens vam entaular a un dels restaurants més nou i amb ‘més història’ de Barcelona, La Bellvitja. Com s’entén això? Molt fàcil. Ha obert fa pocs mesos però està ubicat en un edifici que, pels volts del segle XV, va ser una capella dedicada a la Verge de La Bellvitja, d’aquí el seu nom. Resolt el misteri dir-vos que val la pena que us endinseu a ‘territori guiri’ i tasteu la seva proposta culinària: receptes catalanes d’inspiració tradicional amb tocs medievals com aquestes olives gordal farcides de taronja que no tenen rival. Hi ha un gran equip darrere aquest establiment, començant per la Monika Linton, la seva propietària, seguit de l’equip de cuina, amb el Josep Carbonell, el Carles Ramon i l’Oriol Lagé al capdavant, i el de sala, encapçalat per l’Ángel Alonso. Bons productes, proximitat i ofici al costat del Mercat de la Boqueria, al cor de la ciutat.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *