‘Àrtic’. BTV. Capítol 11: Mitja Galta

Dijous 2 de juliol. Desè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens vam entaular a un dels restaurants més refrescants de l´últim any a Barcelona, el Mitja Galta. La seva ubicació, a la frontera amb L’Hospitalet de Llobregat, li dóna nom i, sí, tenen galta de vedella, ens va desvetllar la recepta el Manel López, xef de l’establiment, i és un dels plats que més triomfa entre els comensals. Una dada difícil d’establir, d’altra banda, perquè no acostumen a repetir plats, cosa que encanta als clients fidels al seu menú diari. Tu diràs. Cuina catalana, moderna i popular. Aquesta és la proposta del negoci que fa poc més d’un any van decidir obrir el Xavier Insa i l’Elisenda Castellón. Un espai que heu de descobrir, sols, en parella, en grup… tothom hi és benvingut al Mitja Galta. Gent de barri. Bona gent.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *