‘Àrtic’. BTV. Capítol 9: Spoonik

Dijous 30 d’abril. Vuitè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens entaulem a un club gastronòmic anomenat Spoonik creat pels xefs Jon Giraldo i al Jaime Lieberman. Per fer-ho fàcil l’anomenarem restaurant clandestí però és molt més que això. Som a una casa particular, on es cuina pels amics i els amics dels amics, on l’art és omnipresent i Llatinoamèrica i Catalunya estan agermanades. Inevitable sentir-s’hi a gust i entre amics, a més, de veritat perquè l’encarregat de trobar els vins més addients per la proposta gastronòmica ho és. Lluís Manel Barba, un gust retrobar-te! Busqueu-nos al minut 46 del programa i, a ells, al telèfon 648 085 209 i al mail spoonik@spoonik.com. Barcelona és plena d’experiències, però no totes es gaudeixen com aquesta.

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *