‘Àrtic’. BTV. Capítol 10: Tandoor

Dijous 28 de maig. Novè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens endinsem en el paisatge culinari de l’Índia de la mà d’un jove i prometedor xef, l’Ivan Surinder. Fill del primer cuiner indi establert a la capital catalana, l’Ivan i la seva mare, Poonam Chitra, han (re)obert un dels restaurants amb més història de la ciutat: el Tandoor. Tradició, modernitat, optimisme, entusiasme, honestedat… Al Tandoor s’hi respira tot això. I l’aroma de les espècies, esclar. No trobo cap excusa perquè no us hi entauleu, als que fugiu dels picants tampoc perquè les receptes estan adaptades al paladar occidental. Fins i tot els grups són benvinguts. De vegades no cal sortir de Barcelona per trobar l’essència d’altres països del món. Penseu-hi.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *