‘Àrtic’. BTV. Capítol 8: Bitxarracu

Dijous 26 de març. Vuitè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens entaulem al restaurant Bitxarracu de Barcelona, una de les obertures amb més èxit de l’últim any a la capital catalana. El tàndem format pels cuiners Víctor Quintillà (una estrella Michelin al Lluerna de Santa Coloma de Gramenet) i Lluís Tomàs l’ha encertat de ple amb aquest gastrobar que ofereix tapes creatives i cuina casolana de qualitat en un ambient modern, divertit, relaxat i informal. El ‘tercer home’ del projecte és el Ramon Nebra, cap de sala i responsable del que es beu a la casa. Tres vèrtexs que fan un triangle perfecte. Menjar en aquest establiment no us picarà gens, tampoc a la butxaca.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *