‘Àrtic’. BTV. Capítol 7: Oaxaca

Dijous 5 de març. Setè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens entaulem al restaurant Oaxaca de Barcelona, una de les obertures més sonades de l’últim any a la capital catalana que ofereix cuina mexicana autèntica amb l’aval del cuiner Joan Bagur i del Grup Sagardi. L’interiorisme del local us seduirà. Aprofiteu-ho i deixeu-vos endur pels aromes, els sabors i els colors d’una gastronomia rica, saborosa i encara desconeguda per a molts de nosaltres. I no marxeu sense tastar el mezcal. Penseu que sou a un temple dedicat a aquest destil·lat de la planta d’atzavara que es produeix principalment a Oaxaca, al sud de Mèxic. Un placer haberlos conocido, amigos.

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *