‘Àrtic’. BTV. Capítol 6: Due Spaghi

Dijous 5 de febrer. Sisè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens entaulem al restaurant Due Spaghi de Barcelona per celebrar que ara fa un any va obrir les seves portes al barri de Sant Antoni de la capital catalana. No us n’havia parlat mai aquí d’aquest establiment, ja era hora que ho fes. La Nicoletta Acerbi i el Toni Pol són l’ànima d’aquest italià atípic que té un no-sé-què familiar que enganxa. La parella s’encarrega de la recerca del millor producte a Catalunya i a Itàlia i de l’atenció a la sala mentre que el jove cuiner Paolo Mangianti sorprèn al comensal amb plats com els spaghetti de cacao amb mató, col i gambes de la fotografia. Qualitat humana i gastronòmica. Tanti auguri, amici! 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *