‘Àrtic’. BTV. Capítol 5: La Taverna del Suculent

Dijous 8 de gener. Cinquè capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa, en representació d’aquest col·lectiu de periodistes gastronòmics, encetem l’any televisiu a La Taverna del Suculent, un petit establiment del Raval barceloní on serveixen grans platillos que miren sovint cap a terres andaluses. Al darrere, tres cuiners: Jorge Gutiérrez, Toni Romero i Carles Abellán. Els dos últims, socis del projecte i del seu germà gran, el veí Suculent, un restaurant imprescindible de la zona si vols menjar bé. Fino, manzanilla, menuts, peix de llotja, plats de cullera… O com et pot sorprendre gastronòmicament una barra. Beneïdes sorpreses!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *