Forn Franquesa duu les coques de Perafita a Barcelona

franquesaFins ara es venien a moltes fires i mercats de Catalunya però, des d’ahir, és més fàcil i còmode trobar-les. Parlem de les conegudíssimes coques de Perafita i dels seus elaboradors, Forn Franquesa, que acaben d’estrenar botiga a Barcelona. Concretament, a l’Avinguda de Gaudí, 45-47 de la ciutat, a tocar de la Sagrada Família. Hi trobareu tota la seva gamma de coques dolces i salades —més d’una trentena— pastissos, brioixeria i pa de pagès. Mireu quin goig que fa el mostrador! La fotografia la va fer ahir mateix durant la inauguració la periodista i companya Belén Parra.
El petit forn de poble fundat el 1952 per Lluís Franquesa s’ha fet gran. I més que se’n farà!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *