Comença el Gastromusical 2012!

cartellSi avui és primer d’agost, comença una nova edició del Gastromusical al Molí de l’Escala. Per sisè any consecutiu, el restaurant del cuiner Jordi Jacas —al municipi empurdanès del mateix nom— acull aquest festival que uneix música, gastronomia, art i solidaritat en cinc vetllades úniques. Montse Estruch, Marc Gascons, els germans Torres i Quim Casellas són els cuiners convidats d’aquesta edició que, com a novetat, proposaran menús exclusivament pensats i adaptats als perfils dels artistes que els acompanyaran a l’escenari. I qui són els triats? Doncs Maïa Vidal, Anna Roig i L’ombre de Ton Chien, Cris Juanico, Salao i Santi Balmes.

L’altra novetat d’enguany és la col·laboració del festival amb l’AECC-Catalunya contra el càncer, entitat a la qual es destinaran els diners que es recaptaran en el sorteig de regals que té lloc al final de cada vetllada.

Les nits del Gastromusical 2012 s’enceten aquesta nit i es repetiran els dies 8, 15, 21 i 28 d’agost. Un festival per menjar-se’l!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *